Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vuorihuippu sijaitsee virtuaalisen Suomen lapissa, Suomen ja Ruotsin rajajoen, Torniojoen varressa. Miljöömme kattaa suurimmaksi osakseen peltoja ja havumetsää, mutta myös niittyjä löytyy muutamin kappalein.

Vuorihuippuun saavutaan pientä hiekkatietä, joka on leveydeltään kuitenkin sen kokoinen, että autot pääsevät ohittamaan toisiaan kolhimatta. Vuorihuippuun tullessaan voi usein nähdä ratsukoita tien varrella, sillä se on yleinen ratsastusreitti meilläpäin. Pihaan saavuttaessa edessäpäin sijaitsee isäntäväen asunto, oikealla puolella  päätalli ja vasemmalla pikkutalli ja varasto josta löytyvät mm. pole bendingiä varten hankitut tynnyrit. Päätallin takaa löytyvät suurin osa tarhoista, kun taas pikkutallin takaa löytyvät muutamien tarhojen lisäksi pyöröaitaus ja ratsastuskentät.

 

Isäntäväen talo on väriltään vihreä ja pää- ja pikkutalli punaisia. Päätalli kattaa kokonaiset 30 karsinaa ja se on jaettu kahteen osaan orien ja tammojen ja ruunien kesken. Lyhyempi käytävä (10 karsinaa) on varattu oreille ja pidempi käytävä (20 karsinaa) tammoille ja ruunille. Käytävät on mahdollista erottaa kaksoisovilla, jotka ovat kuitenkin yleensä avoinna. Kaksoisovet löytyvät myös kummankin käytävän päästä, jotka pidetään lämpiminä kesäpäivinä avoinna. Päätallista löytyy myös kolme pesukarsinaa ja kaksi varustehuonetta, kummallakin käytävällä omansa. Luonnollisesti oriiden varusteet löytyvät orikäytävän varustehuoneesta jne. Lisäksi pidemmän käytävän päästä löytyy kaurala, josta löytyvät hevosten ruuat ja herkut. Karsinan nro 13 vieressä on tyhjä tila, jonka seinästä löytyy viisi rengasta hevosten kiinnittämistä varten. Hevosen voi toki kiinnittää myös sen oman karsinan ovessa olevaan renkaaseen, mutta jos useampi hoitaja laittaa hevosensa näin, käytävälle tulee melkoisen ahdasta. Varustehuoneen ja kauralan välisestä tilasta taas löytyvät talikot, lapiot, kottikärryt ja lakaisuharja tallin siistimiseen + vesiletku ja sankkoja hevosten juottamiseen.

 

 

 

©2019 layout70 - suntuubi.com